Kedves Jegyespár!

Először is szívből gratulálok a jegyességetekhez és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Engedjétek meg, hogy néhány sorban bemutatkozzam.

A nevem Vámosi-Nagy Rózsa, okleveles esküvőszervező, esküvői stylist vagyok. Tanulmányaimat a veszprémi Pannon Egyetemen végeztem, mint közgazdász, de turizmus-vendéglátás, azon belül is utazás és rendezvény szervezői szakirányban. Számomra mindig is a szervezés, rendezés, intézkedés adta az igazi élet örömet, felszabadultságot. Személyemben egy mosolygós, vidám, beszédes és társaságkedvelő embert ismerhetnek meg az emberek, akinek lételeme a nyüzsgés.

Szeretem az esküvők hangulatát, élvezem a szervezés minden pillanatát, új helyeket, embereket megismerni és hiszem azt, hogy a minőség jelenti az igazi siker kulcsát. Éppen ezért profi szolgáltatói csapatommal arra vagyunk hivatottak, hogy életetek egyik legszebb napja felejthetetlen legyen és úgy emlékezzetek majd vissza, mint egy valóra vált álomra.

Célom, hogy segítséget nyújtsak a szervezés komplett folyamatában, levéve vállatokról a készülődéssel járó terhet. Ott lévén a Nagy Napotokon a helyszínen biztosítom, hogy minden gördülékenyen menjen, kézben tartva az esetlegesen felmerülő nem várt eseményeket is, így Nektek nincs más dolgotok, mint élvezni ennek a csodás napnak minden pillanatát, együtt szeretteitek és barátaitok körében, hiszen mi másról is szólna ez az egész?

Vámosi-Nagy Rózsa Okleveles esküvőszervező

Vámosi-Nagy Rózsa

okleveles esküvőszervező

Szeretnéd, hogy a Nagy napon minden gördülékenyen menjen és minden adott legyen egy nagy ünnepléshez?

Szervezzük együtt az Álomesküvőd!